Forumul BaxAndrei.Ro

Dubeer

Moderator

Perete

Momentan nu există nimic de afişat pe acest perete.

Despre

Înregistrat:
Acum 12 luni
Vazut ultima data:
Acum 11 luni
Vizualizări profil:
164
Acest utilizator nu și-a completat încă nici un câmp aici.

Ultimele postări

Acum 12 luni
Prezentare Red Dead Redemption 2.Rockstar Games a lansat noul Red Dead Redemption 2. Pe lângă posibilitatea de a admira prezentarea grafică excelentă a noului joc, jucătorul va intra în pielea lui Arthur Morgan, care, alături de gaşca Van der Linde, va fi nevoit să se mute dintr-un loc într-altul, să construiască noi tabere, să interacţioneze cu restul membrilor găştii, să îşi îngrijească şi hrănească calul, etc. Acţiunea din Red Dead Redemption 2 va avea loc în 1899, cu nu mai puţin de 12 ani înainte de evenimentele din primul joc al seriei. După un jaf care nu a decurs conform planului în oraşul Blackwater, Arthur Morgan şi gaşca sa de nelegiuţi Van der Linde sunt nevoiţi să fugă. Cu agenţii federali şi cei mai temuţi vânători de recompense aflaţi pe urmele lor, cei din Van der Linde sunt obligaţi să jefuiască, terorizeze şi să lupte prin inima Americii pentru a supravieţui. În timp ce gaşca e măcinată de tensiuni interne, Athur Morgan trebuie să facă o alegere între propriile idealuri şi loialitatea faţă de grupul Van der Linde, "familia" de răufăcători în care a crescut.
Lumea de joc vastă şi plină de atmosferă din Red Dead Redemption 2 urmează să stea şi la baza unei noi experienţe multiplayer online.

Acum 12 luni
De ce ar trebui să nu mai piratăm?

Piratarea are si o parte buna, insa ar trebui sa platim cu totii pentru a avea acces la tot ce ofera aplicatiile, jocurile pe care le vrem + ca asa oferim suport dezvoltatorilor pentru a continua munca in cazul jocurilor.

Acum 12 luni
Prezentare iPhone XR


  iPhone XR este noul telefon creat de compania Apple. Acesta este modelul ieftin al companiei de anul acesta, avand un pret de 4100 RON. Desi are un ecran LCD, iar "fratii" lui mai mari au ecrane OLED, acesta vine cu un ecran Liquid Retina complet nou - cel mai avansat LCD din domeniu cu o rezolutie 1782x820, care se compara foarte bine cu ecranele Full HD de pe multe telefoane cu Android, dispunand si de tehnologia HDR. Acesta vine cu un Face ID foarte rapid si cu aceeasi camera frontala ca iPhone XS si iPhone XS Max, o camera performanta TrueDepth de 7 MP si o diafragma de ƒ/2,2 ce dispune de Modul portret si Smart HDR. Pe spate avem o singura camera, insa foarte performanta, cu un unghi larg de 12 MP si o diafragma de ƒ/1,8 si un zoom digital de pana la 5x cu o stabilizare optica a imaginii, mod portret si Smart HDR pentru fotografii. Avem o clasificare IP67 (adâncime maximă de 1 m, până la 30 de minute) conform standardului IEC 60529, pentru ca telefonul nostru sa nu se strice de la apa sau praf. De asemenea, avem acelasi cip A12 Bionic ca pe modele XS si XS Max, care sunt la preturi mai mari, care scoate un scor de 360.000 puncte pe AnTuTu. Acesta dispune de 3 GB RAM si de un ecran de 6.1 inch, si de incarcare wireless, avand sticla pe spate. Desi telefonul are o rezolutie mai mica HD+ si un ecran LCD, este un telefon preferat de foarte multa lume anul acesta, avand un design frumos, o performanta mare si camere de calitate mare, chiar daca dispune doar de o camera pe spate, nu de doua camere ca modelele superioare. Daca nu va deranjeaza aceste detalii, acest telefon este perfect pentru dumnevoastra, in schimb, bateria dureaza mai mult decat pe modelele XS si XS Max.